Vidiću ponuđeno da vodi B tim Junajteda!

Još neizvjesno da li će prihvatiti. Kum Lalatović navija za pozitivan odgovor.

Fudbal 02.07.2019 | 16:14
Vidiću ponuđeno da vodi B tim Junajteda!
Odavno se Nemanja Vidić priprema za ulogu trenera, a uskoro bi mogao i da dobije prvi posao. I to odmah u Mančester junajtedu! 

U razgovoru za banjalučku televiziju Elta, kum nekadašnjeg štopera i kapitena "crvenih đavola", Nenad Lalatović, otkrio je da je ponuda već na stolu.

"Vidić živi u Milanu i trenutno razmišlja da se bavi trenerskim poslom, još nije siguran. Dobio je već ponudu da vodi Mančester junajted B, ja sam mu rekao: 'Kume, to ti je idealna prilika ako želiš time da se baviš - da se vratiš u Englesku, preuzećeš 'sutra' i Mančester, imaš veliko ime i prezime. Najbolji si svjetski defanzivac svih vremena i mislim da je to prava odluka za tebe... Ali, još nije odlučio. Ja navijam za to da bude trener Mančestera B, pa poslije da preuzme prvi tim. Da ih vrati na staze na kojima Mančester junajted treba da bude", ispričao je Lalatović.

Podsjetimo, poslije jedne sezone "kaljenja" u subotičkom Spartaku, Nemanja Vidić je igrao za Crvenu zvezdu, Spartak iz Moskva, a od januara 2006. do jula 2014. nosio je dres čuvenog Mančester junajteda, u kom je osvojio pet titula prvaka Engleske, Ligu šampiona, Svjetsko prvenstvo za klubove... Karijeru je završio januara 2016. u Interu.

U Engleskoj su B timovi sastavljeni od igrača do 23 godine, a Junajted je prošle sezone bio 10. u drugoj diviziji. Taj rezultat nije zadovoljio kriterijume kluba, pa je smijenjen iskusni škotski trener Riki Sbralja. Od 2008. do 2011. na klupi U23 ekipe "crvenih đavola"  sjedio je i sadašnji trener prvog tima, Ole Gunar Solskjer.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar