Огласио се Недовић: Неправда! Разочаран сам!

Разочаран сам што сам сазнао преко Твитера, недостајаће ми да вас "дерем"! Немања Недовић разочаран је одлуком селектора Србије Александра Ђорђевића да га не уврсти у шири списак кандидата за Светско првенство.

Кошарка 02.07.2019 | 15:22
Огласио се Недовић: Неправда! Разочаран сам!
Бек Емпорио Арманија се нашао на листи 14 играча које је Ђорђевић одстранио са прелиминарног списка, а међу којима су између осталих Никола Калинић, Бранко Лазић, Раде Загорац, Немања Дангубић, Вања Маринковић...

Селектор Александар Саша Ђорђевић приредио је изненађење када је у понедјељак саопштио да на припреме за Свјетско првенство у Кини неће позвати Николу Калинића и Немању Недовића.

Евролигашки старосједиоци у репрезентацији имају за собом низ медаља са националним тимом, али ће овог љета ипак преко ТВ-а гледати "орлове", са којима су били вицешампиони свијета 2014. и Олимпијских игара у Рију 2016.

Није могло дуго да потраје... Свима је било јасно да одлука селектора српских кошаркаша Александра Ђорђевића да са скраћеног списка путника за Мундобаскет елиминише Николу Калинића и Немању Недовића, неће проћи без полемике.

И док Калинић не жели да коментарише одлуку селекотра, али признаје да је здрав и нема проблема са повредама, Недовић није могао да издржи и огласио се.

Познат као чест корисник друштвених мрежа, кошаркаш Арманија је изабрао да се јавности обрати путем Инстаграма. И Ђорђевићеву одлуку је назвао неправдом уз поруку да му је посебно криво што му није саопштено лично него је за њу сазнао читајући Твитер.

"Разочаран сам, али не изненађен. Много сам се пута до сада сусретао са неправдом и увек сам из свега излазио јачи и паметнији, тако ће бити и овога пута. Криво ми је, пре свега, што сам за списак сазнао на Твитеру. Али, шта је ту је", огласио се Недовић на Инстаграму.

Наравно, Недовић је пружио велику подршку својим колегама уочи Мундобаскета и послао им поруку.

"Бићу навијач број 1 наше репрезентације на Светском првенству у Кини као и на сваком предстојећем такмичењу. Мотивација да наставим да радим и напредујем никада није била већа. Напред Србија. П. С. недостајаћете ми да вас 'дерем' све у ФИФА", додао је Недовић.

Светско првенство почиње 31. августа, а Србија је у Групи Д са Анголом, ФИлипинима и Италијом.

Извор: Б92/моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар