Oglasio se Nedović: Nepravda! Razočaran sam!

Razočaran sam što sam saznao preko Tvitera, nedostajaće mi da vas "derem"! Nemanja Nedović razočaran je odlukom selektora Srbije Aleksandra Đorđevića da ga ne uvrsti u širi spisak kandidata za Svetsko prvenstvo.

Košarka 02.07.2019 | 15:22
Oglasio se Nedović: Nepravda! Razočaran sam!
Bek Emporio Armanija se našao na listi 14 igrača koje je Đorđević odstranio sa preliminarnog spiska, a među kojima su između ostalih Nikola Kalinić, Branko Lazić, Rade Zagorac, Nemanja Dangubić, Vanja Marinković...

Selektor Aleksandar Saša Đorđević priredio je iznenađenje kada je u ponedjeljak saopštio da na pripreme za Svjetsko prvenstvo u Kini neće pozvati Nikolu Kalinića i Nemanju Nedovića.

Evroligaški starosjedioci u reprezentaciji imaju za sobom niz medalja sa nacionalnim timom, ali će ovog ljeta ipak preko TV-a gledati "orlove", sa kojima su bili vicešampioni svijeta 2014. i Olimpijskih igara u Riju 2016.

Nije moglo dugo da potraje... Svima je bilo jasno da odluka selektora srpskih košarkaša Aleksandra Đorđevića da sa skraćenog spiska putnika za Mundobasket eliminiše Nikolu Kalinića i Nemanju Nedovića, neće proći bez polemike.

I dok Kalinić ne želi da komentariše odluku selekotra, ali priznaje da je zdrav i nema problema sa povredama, Nedović nije mogao da izdrži i oglasio se.

Poznat kao čest korisnik društvenih mreža, košarkaš Armanija je izabrao da se javnosti obrati putem Instagrama. I Đorđevićevu odluku je nazvao nepravdom uz poruku da mu je posebno krivo što mu nije saopšteno lično nego je za nju saznao čitajući Tviter.

"Razočaran sam, ali ne iznenađen. Mnogo sam se puta do sada susretao sa nepravdom i uvek sam iz svega izlazio jači i pametniji, tako će biti i ovoga puta. Krivo mi je, pre svega, što sam za spisak saznao na Tviteru. Ali, šta je tu je", oglasio se Nedović na Instagramu.

Naravno, Nedović je pružio veliku podršku svojim kolegama uoči Mundobasketa i poslao im poruku.

"Biću navijač broj 1 naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini kao i na svakom predstojećem takmičenju. Motivacija da nastavim da radim i napredujem nikada nije bila veća. Napred Srbija. P. S. nedostajaćete mi da vas 'derem' sve u FIFA", dodao je Nedović.

Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta, a Srbija je u Grupi D sa Angolom, FIlipinima i Italijom.

Izvor: B92/mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar