Враћа се Црна Гуја

Популарни британски глумац Роуан Аткинсон (64) се спрема за повратак пред камере, и то заједно са својим колегама Тонијем Робинсоном, Стивеном Фрајом и Хјуом Лоријем.

Забава 02.07.2019 | 08:47
Враћа се Црна Гуја
Аткинсон је својим пријатељима, приликом недавног сусрета, рекао да је "изузетно узбуђен" због планираног повратка култне комедије "Црна Гуја".

Како наводи британски таблоид Сан, иако се претходно помињало да би у питнају могло бити снимање само једне нове епизоде, али са сада ипак разматра снимње целе нове сезоне, пете по реду.

Оригинална серија, чије је четири сезоне Би-Би-Си премијерно емитовао од 1983. до 1989. године, била је карактеристична по томе што је свака покривала други временски период.

У истом стилу, радња планиране пете сезоне би требало да буде смештена у савремено, осдносно данашње време, а у њему ће Едмунд Црна Гуја бити универзитетски професор.

Звезде култне серије су пристале да се поново окупе, након заједничког сусрета у једном лондонском клубу. Глумци су се, том приликом, срдачно испричали и исмејали, и на крају једноставно рекли:

"Да! Хајде да урадимо то!"

Сценарио пете сезоне "Црне Гује" се управо пише, навео је извор Сана.

Када је четврта сезона, која је за тему имала догодовштине капетана Црног Гује у Првом светском рату, завршена, сценаристи Ричард Кертис и Бен Елтон су рекли да неће бити даљих наставака серије.

Б 92
фото:интернет

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Б.А. Серија за образоване.

02.07.2019 19:32

Не губи актуалност. Као и Ало, Ало, и Муцке. Једино по томе волим Енглезе.

ОДГОВОРИТЕ