Vraća se Crna Guja

Popularni britanski glumac Rouan Atkinson (64) se sprema za povratak pred kamere, i to zajedno sa svojim kolegama Tonijem Robinsonom, Stivenom Frajom i Hjuom Lorijem.

Zabava 02.07.2019 | 08:47
Vraća se Crna Guja
Atkinson je svojim prijateljima, prilikom nedavnog susreta, rekao da je "izuzetno uzbuđen" zbog planiranog povratka kultne komedije "Crna Guja".

Kako navodi britanski tabloid San, iako se prethodno pominjalo da bi u pitnaju moglo biti snimanje samo jedne nove epizode, ali sa sada ipak razmatra snimnje cele nove sezone, pete po redu.

Originalna serija, čije je četiri sezone Bi-Bi-Si premijerno emitovao od 1983. do 1989. godine, bila je karakteristična po tome što je svaka pokrivala drugi vremenski period.

U istom stilu, radnja planirane pete sezone bi trebalo da bude smeštena u savremeno, osdnosno današnje vreme, a u njemu će Edmund Crna Guja biti univerzitetski profesor.

Zvezde kultne serije su pristale da se ponovo okupe, nakon zajedničkog susreta u jednom londonskom klubu. Glumci su se, tom prilikom, srdačno ispričali i ismejali, i na kraju jednostavno rekli:

"Da! Hajde da uradimo to!"

Scenario pete sezone "Crne Guje" se upravo piše, naveo je izvor Sana.

Kada je četvrta sezona, koja je za temu imala dogodovštine kapetana Crnog Guje u Prvom svetskom ratu, završena, scenaristi Ričard Kertis i Ben Elton su rekli da neće biti daljih nastavaka serije.

B 92
foto:internet

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

B.A. Serija za obrazovane.

02.07.2019 19:32

Ne gubi aktualnost. Kao i Alo, Alo, i Mucke. Jedino po tome volim Engleze.

ODGOVORITE