Јавор тестира Бијељинце пред Лигу Европе

Фудбалери из Бијељине у уторак играју контролни меч са ривалом из Ивањице (16. 30), након чега се враћају кући, гдје ће наставити припреме за двомеч квалификација за Лигу Европе против Спартака из Трнаве.

Фудбал 02.07.2019 | 11:10
Јавор тестира Бијељинце пред Лигу Европе
Фудбалери бијељинског Радника приводе крају припреме на Златибору, а у уторак од 16.30 часова одиграће пријатељски меч са суперлигашем Србије, Јавором из Ивањице, који ће бити генерална проба пред мечеве квалификација за Лигу Европе против Спартака из Трнаве.

Помоћник Младена Жижовића у стучном штабу, Стефан Јанковић, каже да је задовољан одрађеним у досадашњем дијелу припрема.

"Генерално можемо бити задовољни односом свих играча на мини-припремама на Златибору. Након дуела са Радником из Сурдулице, гдје смо показали да и у припремним утакмицама можемо да одиграмо такмичарски, што је изузетно битно. Очекује нас још меч са Јавором из Ивањице, који ће бити наша генерална проба пред дуеле са Спартаком из Трнаве", истакао је Јанковић.

Прије пута на српску љепотицу, Бијељинци су одиграли тест меч са ривалом из лиге, Звијездом 09, у којем су славили 2:0, након чега је на Златибору савладан имењак из Сурдулице минималним резултатом.

Бијељинци тако у два сусрета нису примили нити један гол, а постигли су три.

"Послије сусрета са Јавором, враћамо се у Бијељину, након чега ћемо играчима дати два слободна дана. Потом слиједи мини циклус до меча против Спартака, гдје ћемо видјети резултате одрађеног током припрема", додао је Жижовићев асистент.

Радник су током прелазног рока појачали Милош Плавшић, Сеид Зукић и Далибор Козић, те повратници са позајмица Самед Хоџић и Марко Деспотовић.

Из бијељинског премијерлигаша истичу да прелазни рок још није окончан, тако да се очекује долазак још два или три појачања.

Подсјетимо, први квалификациони меч са тимом из Трнаве Радник ће играти у Бањалуци 11. јула, док је реванш седам дана касније у Словачкој.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар