Javor testira Bijeljince pred Ligu Evrope

Fudbaleri iz Bijeljine u utorak igraju kontrolni meč sa rivalom iz Ivanjice (16. 30), nakon čega se vraćaju kući, gdje će nastaviti pripreme za dvomeč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Spartaka iz Trnave.

Fudbal 02.07.2019 | 11:10
Javor testira Bijeljince pred Ligu Evrope
Fudbaleri bijeljinskog Radnika privode kraju pripreme na Zlatiboru, a u utorak od 16.30 časova odigraće prijateljski meč sa superligašem Srbije, Javorom iz Ivanjice, koji će biti generalna proba pred mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Spartaka iz Trnave.

Pomoćnik Mladena Žižovića u stučnom štabu, Stefan Janković, kaže da je zadovoljan odrađenim u dosadašnjem dijelu priprema.

"Generalno možemo biti zadovoljni odnosom svih igrača na mini-pripremama na Zlatiboru. Nakon duela sa Radnikom iz Surdulice, gdje smo pokazali da i u pripremnim utakmicama možemo da odigramo takmičarski, što je izuzetno bitno. Očekuje nas još meč sa Javorom iz Ivanjice, koji će biti naša generalna proba pred duele sa Spartakom iz Trnave", istakao je Janković.

Prije puta na srpsku ljepoticu, Bijeljinci su odigrali test meč sa rivalom iz lige, Zvijezdom 09, u kojem su slavili 2:0, nakon čega je na Zlatiboru savladan imenjak iz Surdulice minimalnim rezultatom.

Bijeljinci tako u dva susreta nisu primili niti jedan gol, a postigli su tri.

"Poslije susreta sa Javorom, vraćamo se u Bijeljinu, nakon čega ćemo igračima dati dva slobodna dana. Potom slijedi mini ciklus do meča protiv Spartaka, gdje ćemo vidjeti rezultate odrađenog tokom priprema", dodao je Žižovićev asistent.

Radnik su tokom prelaznog roka pojačali Miloš Plavšić, Seid Zukić i Dalibor Kozić, te povratnici sa pozajmica Samed Hodžić i Marko Despotović.

Iz bijeljinskog premijerligaša ističu da prelazni rok još nije okončan, tako da se očekuje dolazak još dva ili tri pojačanja.

Podsjetimo, prvi kvalifikacioni meč sa timom iz Trnave Radnik će igrati u Banjaluci 11. jula, dok je revanš sedam dana kasnije u Slovačkoj.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar