Овако је Калина причао пре Салетовог списка!

Пре него што је селектор саопштио да не рачуна на њега, Никола Калинић је за серијал "Златни момци" говорио о репрезентацији.

Кошарка 02.07.2019 | 12:07
Овако је Калина причао пре Салетовог списка!
Селектор репрезентације Србије Александар Саша Ђорђевић скратио је овог понедељка најшири списак за Кину и на њему направио два изненађења.

Одлуком шефа струке "орлова", стандардни чланови "А" селекције Немања Недовић и Никола Калинић неће доћи на окупљање репрезентације за Светско првенство (31. август - 14. јул) и то аутоматски значи да ће "прескочити" ово лето репрезентације.

Биће то први пут да обојица одсуствују под Ђорђевићем када су у стању да играју, а то се посебно односи на Калинића, који је и ове сезоне био један од најважнијих играча Фенербахчеа.

Минуле суботе, два дана пре саопштавања списка, Калинић је на снимању за серијал "Златни момци" говорио о томе колико поштује репрезентацију и колико му значи наступ за Србију.

Два дана касније, Ђорђевић је приредио велико изненађење...

"Као кошаркаш Србије увек си под лупом и притиском историје. Под притиском си људи, момака који су пре тебе играли, који су давали све од себе, постигли невиђене успехе и који су обрадовали нацију толико пута да имаш и ти обавезу да бар покушаш да допринесеш самим тим", рекао је Калинић, који је са "орловима" освојио сребро на Светском првенству 2014 и Олимпијским играма 2016.

Кошаркаш Фенербахчеа и освајач Евролиге из 2017. године стандардни је члан "орлова" од 2013. и Европског првенства у Словенији.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар