Видео - Партизанска ескадрила: Саво "летио" у МИГ-у!

Фудбалери и чланови стручног штаба Партизана посетили ваздухопловне јединице Војске Србије. Саво МИлошевић усхићен након што је осетио кокпит чувеног авиона МИГ.

Фудбал 02.07.2019 | 09:16
Видео - Партизанска ескадрила: Саво "летио" у МИГ-у!
"Како се човек моћно осећа у овоме", прокоментарисао је тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић док је седео у авиону МИГ 29 Војске Србије у Батајници.

После њега у кокпит истог авиона ушао је и штопер Бојан Остојић, који тек што је продужио уговор са црно-белима, а тренер и остали присутни су се нашалили са њим:

"Награда за гол у дербију - МИГ 29. Овакву награду још нико никад није добио", рекао је Милошевић, шалећи се са дефанзивцем тима који је својим голом у мечу против Црвене звезде донео четврти узастопни трофеј у националном купу.

И Милошевић, као и фудбалери Партизана, попут дечака су се растрчали по војном аеродрому у Батајници, где су данас ишли у посету јединицама Ратног ваздухопловства и Противваздушне одбране.

Део екипе је од Јакова до Батајнице дошао хеликоптером, а посебан куриозитет је да пилоти имају презимена попут важних фудбалера у историји Партизана - Илић и Галић.

Посебну пажњу такође је изазвао приказ летачке обуке у трајању од сат времена.

Домаћини су госте из Партизана почастили и војничким ручком.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар