Video - Partizanska eskadrila: Savo "letio" u MIG-u!

Fudbaleri i članovi stručnog štaba Partizana posetili vazduhoplovne jedinice Vojske Srbije. Savo MIlošević ushićen nakon što je osetio kokpit čuvenog aviona MIG.

Fudbal 02.07.2019 | 09:16
Video - Partizanska eskadrila: Savo "letio" u MIG-u!
"Kako se čovek moćno oseća u ovome", prokomentarisao je trener fudbalera Partizana Savo Milošević dok je sedeo u avionu MIG 29 Vojske Srbije u Batajnici.

Posle njega u kokpit istog aviona ušao je i štoper Bojan Ostojić, koji tek što je produžio ugovor sa crno-belima, a trener i ostali prisutni su se našalili sa njim:

"Nagrada za gol u derbiju - MIG 29. Ovakvu nagradu još niko nikad nije dobio", rekao je Milošević, šaleći se sa defanzivcem tima koji je svojim golom u meču protiv Crvene zvezde doneo četvrti uzastopni trofej u nacionalnom kupu.

I Milošević, kao i fudbaleri Partizana, poput dečaka su se rastrčali po vojnom aerodromu u Batajnici, gde su danas išli u posetu jedinicama Ratnog vazduhoplovstva i Protivvazdušne odbrane.

Deo ekipe je od Jakova do Batajnice došao helikopterom, a poseban kuriozitet je da piloti imaju prezimena poput važnih fudbalera u istoriji Partizana - Ilić i Galić.

Posebnu pažnju takođe je izazvao prikaz letačke obuke u trajanju od sat vremena.

Domaćini su goste iz Partizana počastili i vojničkim ručkom.Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar