Милица Дабовић, у свом стилу, против Марине: Ево истине...

Некадашњи капитен националног тима Србије не може да опрости селекторки што је није уврстила у тим за Европско првенство, иако већ три године не игра кошарку.

Кошарка 01.07.2019 | 22:45
Милица Дабовић, у свом стилу, против Марине: Ево истине...
У дану када се српска кошаркашка јавност радује пласману у четвртфинале Еуробаскета и диви срчаности и патриотизму целе екипе под вођством Марине Маљковић, једна особа у срцу носи помешана осећања.

Милица Дабовић је у опширној објави на Инстаграму охрабрила девојке да и у наставку Европског првенства одиграју храбро и борбено као до сада, али је тема њеног обраћања пратиоцима (јавности) била зашто ње нема у националном тиму.

Подсећамо да старија сестра Ане Дабовић после освајања бронзе на Олимпијским играма у Рију 2016. више није играла кошарку, делимично и због тога што је у децембру 2017. постала мајка.

Ево како је Милица, не баш бираним речима, покушала да објасни како се нова-стара селекторка Марина Маљковић огрешила о њу.

"У животу ме је истина и искреност коштала свега... Али никад нисам желела да се служим лажима и манипулацијама, иако је то оно што данас најбоље пролази...

Драга моја децо, пријатељи, познаници, драга фамилијо са инстаграма, драги људи и нељуди... Добијам превише питања где год се појавим зашто ја не играм и где сам ја у репрезентацији.

О мојим играчким квалитетима говоре само резултати, играла сам у 15 земаља, најбољим клубовима, најјачим лигама, освајала трофеје, признања за најбољег тројкаша, крадљивца лопти, најкориснијег играча, а оно најважније - била званично у избору ФИБА капитен најуспешније репрезентације у 21. веку. Мом народу, мојој Србији сам донела као капитен пехар првака Европе и олимпијску бронзу.

О мојим људским квалитетима може говорити моја породица, пријатељи, људи који ме знају колико ме увек и само водило срце и борба за правду и истину.

Истину ћу рећи и овај пут па нека ме неко демантује ако може, жели или уопште има чиме... НЕКА МИ СУДИ...

Јесте опростила сам се, али опростила се и Дајана Бутулија у Београду у Хали спортова па ето је... Иста Дајана против које немам ништа, за коју је Марина говорила свашта, али удала је сестру за Марининог брата и увек била добар и послушан тастер па ето можда разлога. Мусовићка (Миљана, удата Бојовић - прим.аут) се породила пре три месеца и ето је на списку као да је са планете Криптон, остале нећу именовати да им не правим проблеме али према Марини - једна је била луда, у моје време Владавине, друга је била зло, трећа је била да прави друштво 'другарици', четврта је била ту да буде дворска луда... а ја сам испала будала.

Боли ме што нисам на терену да оставим срце као увек, да славим, вриштим, да се кидам, али сам на трибинама иако сам још много могла да дам, одакле свим срцем са својим сином, мојом најсветлијом медаљом из душе и срца дајем подршку мом тиму, мојим девојкама које сам увек штитила и подметала леђа и налазила снаге. Волим своју земљу, породицу, пријатеље, свој народ и знајте жао ми је што нисам на терену, а питала сам, молила сам да по ко зна који пут оставим срце за све вас. То је одлука једне особе, њене сујете, њених комплекса", поручила је сада 37-годишња Милица Дабовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар