Саво: Поносан сам због Јовића, дијете из мог села...

"Има њих још доста у Партизану, Звезди, по Србији, а ово су сад конкретни резултати", поручио је тренер Партизана.

Фудбал 01.07.2019 | 19:04
Саво: Поносан сам због Јовића, дијете из мог села...
Осећају понос навијачи Црвене звезде што је њихов бивши "ђак" стигао чак до дреса Реал Мадрида, али не само они - осмех је на лицу и тренера Партизана.

Саво Милошевић од малих ногу познаје Луку Јовића, помогао је његовом оцу у најтежим данима, али и многим клинцима из Републике Српске, мада о томе не жели много да говори, а једна од добрих ствари коју ради јесу и турнири млађих категорија.

Идејни је творац Купа пријатељства који се традиционално одржава већ четири године у Бијељини, а на њему стасавају неки нови велики фудбалери.

"Посебно сам поносан на прелазни рок у Европи, Јовић је отишао у Реал Мадрид, то је дете из мог села, заменио га је Јовељић у Франкфурту, такође момак са ових простора", казао је Саво Милошевић.

"То су све момци који су прошли кроз наше турнире које годинама организујемо и 500 пута сам поновио колико је битно да ти момци добију шансу".

Као тренер Партизана већ је дао шансу неким "клицима" да се покажу, у најважнијим утакмицама прошле сезоне заиграо је Лазар Павловић, док се очекује да и у наредној сезони многи бисери црно-белих заиграју за први тим.

"Има њих још доста у Партизану, Звезди, по Србији, а ово су сад конкретни резултати. Нећу да будем ни препотентан и арогантан да је то све због мог турнира, али је сигурно свима њима био добар подстрек. То нам је био циљ и већ овог момента је испуњен", закључио је Милошевић који је са својим Партизаном гостовао Звијезди 09 и уписао прву победу на припремама.

После утакмице говорио је и о потенцијалним појачањима, рачуна да ће их доћи 4-5.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар