Savo: Ponosan sam zbog Jovića, dijete iz mog sela...

"Ima njih još dosta u Partizanu, Zvezdi, po Srbiji, a ovo su sad konkretni rezultati", poručio je trener Partizana.

Fudbal 01.07.2019 | 19:04
Savo: Ponosan sam zbog Jovića, dijete iz mog sela...
Osećaju ponos navijači Crvene zvezde što je njihov bivši "đak" stigao čak do dresa Real Madrida, ali ne samo oni - osmeh je na licu i trenera Partizana.

Savo Milošević od malih nogu poznaje Luku Jovića, pomogao je njegovom ocu u najtežim danima, ali i mnogim klincima iz Republike Srpske, mada o tome ne želi mnogo da govori, a jedna od dobrih stvari koju radi jesu i turniri mlađih kategorija.

Idejni je tvorac Kupa prijateljstva koji se tradicionalno održava već četiri godine u Bijeljini, a na njemu stasavaju neki novi veliki fudbaleri.

"Posebno sam ponosan na prelazni rok u Evropi, Jović je otišao u Real Madrid, to je dete iz mog sela, zamenio ga je Joveljić u Frankfurtu, takođe momak sa ovih prostora", kazao je Savo Milošević.

"To su sve momci koji su prošli kroz naše turnire koje godinama organizujemo i 500 puta sam ponovio koliko je bitno da ti momci dobiju šansu".

Kao trener Partizana već je dao šansu nekim "klicima" da se pokažu, u najvažnijim utakmicama prošle sezone zaigrao je Lazar Pavlović, dok se očekuje da i u narednoj sezoni mnogi biseri crno-belih zaigraju za prvi tim.

"Ima njih još dosta u Partizanu, Zvezdi, po Srbiji, a ovo su sad konkretni rezultati. Neću da budem ni prepotentan i arogantan da je to sve zbog mog turnira, ali je sigurno svima njima bio dobar podstrek. To nam je bio cilj i već ovog momenta je ispunjen", zaključio je Milošević koji je sa svojim Partizanom gostovao Zvijezdi 09 i upisao prvu pobedu na pripremama.

Posle utakmice govorio je i o potencijalnim pojačanjima, računa da će ih doći 4-5.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar