Звезда тражи Словаку простор ван Звезде!

Јануарском појачању на крилној позицији тражи се нови (привремени) клуб, пише "Спортски журнал".

Фудбал 01.07.2019 | 16:51
Звезда тражи Словаку простор ван Звезде!
Ерик Јирка (21) допао се људима из спортског сектора Црвене звезде током летошњег двомеча са Спартаком из Трнаве у квалификацијама за Лигу шампиона.

Убрзо су кренули у акцију и "избројали" 750 хиљада евра за крило у коме су видели лепу перспективу. Оставили су га у домовини као позајмљеног играча до краја јесени и онда коначно довели на стадион "Рајко Митић".

Јирка је током пролећне полусезоне наступио на шест мечева Суперлиге, као "стартер" само у последњем колу против Напретка, а у досадашњем току припрема, према свему судећи, није уверио Владана Милојевића да је спреман за велика искушења која очекују првака Србије у наредних месец-два, можда и од септембра, ако се пласирају у групну фазу евротакмичења.

"Спортски журнал" пише како у Звезди увелико размишљају где би Словака могли да пошаљу на позајмицу, а као разлог се наводи "велики број странаца и јака конкуренција на бочним позицијама".

Остаје само да се види да ли ће Ерик Јирка у предстојећој сезони играти за неког другог суперлигаша (у јануару је помињана комбинација са Земуном) или ће се запутити преко границе...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар