Zvezda traži Slovaku prostor van Zvezde!

Januarskom pojačanju na krilnoj poziciji traži se novi (privremeni) klub, piše "Sportski žurnal".

Fudbal 01.07.2019 | 16:51
Zvezda traži Slovaku prostor van Zvezde!
Erik Jirka (21) dopao se ljudima iz sportskog sektora Crvene zvezde tokom letošnjeg dvomeča sa Spartakom iz Trnave u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ubrzo su krenuli u akciju i "izbrojali" 750 hiljada evra za krilo u kome su videli lepu perspektivu. Ostavili su ga u domovini kao pozajmljenog igrača do kraja jeseni i onda konačno doveli na stadion "Rajko Mitić".

Jirka je tokom prolećne polusezone nastupio na šest mečeva Superlige, kao "starter" samo u poslednjem kolu protiv Napretka, a u dosadašnjem toku priprema, prema svemu sudeći, nije uverio Vladana Milojevića da je spreman za velika iskušenja koja očekuju prvaka Srbije u narednih mesec-dva, možda i od septembra, ako se plasiraju u grupnu fazu evrotakmičenja.

"Sportski žurnal" piše kako u Zvezdi uveliko razmišljaju gde bi Slovaka mogli da pošalju na pozajmicu, a kao razlog se navodi "veliki broj stranaca i jaka konkurencija na bočnim pozicijama".

Ostaje samo da se vidi da li će Erik Jirka u predstojećoj sezoni igrati za nekog drugog superligaša (u januaru je pominjana kombinacija sa Zemunom) ili će se zaputiti preko granice...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar