Новак памти Горана и 2001: Носио сам му ужину...!

"Одрастао сам гледајући га како игра на највећим турнирима и навијао за њега из свег гласа", написао је Новак Ђоковић о једном од својих идола с којим сада блиско сарађује.  "Драги Ники, хвала ти на прилици да Горану носим ужину!" Новак Ђоковић се огласио поводом ангажовања Горана Иванишевића као новог тренера своје екипе.

Тенис 01.07.2019 | 15:35
Новак памти Горана и 2001: Носио сам му ужину...!
Ново име у стручном штабу Новака Ђоковића!

Када се Горан Иванишевић с рекетом у рукама појавио на тренингу најбољег тенисера света, одмах је било јасно да то није било каква посета...

Само сат времена касније потврђено је да је шампион Вимблдона из 2001. године нови сарадник Марјана Вајде, за сада само на "зеленом" гренд слему, док свакако постоји опција да на дужи период заједнички мотре на Ђоковићеву каријеру.

Иванишевић је објаснио да има много обавеза, али да када га је позвао Ђоковић није имао велику дилему, тако да је поручио да ће пробати да буде што више на располагању.

Ђоковић је изненадио јавност довођењем Иванишевића, који се појавио са Новаком на терену дан пред почетак Вимблдона.

Иванишевић и Ђоковић никада до сада нису сарађивали заједно, али су претходно имали само речи хвале један за другог.

Српски тенисер се на Инстаграму захвалио бившем хрватском тенисеру, шампиону Вимблдона из 2001. године.

"Веома сам захвалан Горану што је прихватио да сарађујемо на овогодишњем Wимбледон-у. Одрастао сам гледајући га како игра на највећим турнирима и навијао за њега из свег гласа, а сада га имам на својој страни мреже. Верујем да је пуно људи узбудјено због наше сарадње, а поготово један човек... Сјор Ники Пилић", написао је Новак и наставио:

"Драги Ники, хвала ти што си ми дао прилику да Горану носим ужину док се припремао за свој славни трофеј на Вимблдону 2001 године. Хвала Маријану који је прихватио са позовемо Горана у наш тим и тиме га још више ојачамо пред овај важан турнир. Идемооо",закључио је Ђоковић.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар