Novak pamti Gorana i 2001: Nosio sam mu užinu...!

"Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa", napisao je Novak Đoković o jednom od svojih idola s kojim sada blisko sarađuje.  "Dragi Niki, hvala ti na prilici da Goranu nosim užinu!" Novak Đoković se oglasio povodom angažovanja Gorana Ivaniševića kao novog trenera svoje ekipe.

Tenis 01.07.2019 | 15:35
Novak pamti Gorana i 2001: Nosio sam mu užinu...!
Novo ime u stručnom štabu Novaka Đokovića!

Kada se Goran Ivanišević s reketom u rukama pojavio na treningu najboljeg tenisera sveta, odmah je bilo jasno da to nije bilo kakva poseta...

Samo sat vremena kasnije potvrđeno je da je šampion Vimbldona iz 2001. godine novi saradnik Marjana Vajde, za sada samo na "zelenom" grend slemu, dok svakako postoji opcija da na duži period zajednički motre na Đokovićevu karijeru.

Ivanišević je objasnio da ima mnogo obaveza, ali da kada ga je pozvao Đoković nije imao veliku dilemu, tako da je poručio da će probati da bude što više na raspolaganju.

Đoković je iznenadio javnost dovođenjem Ivaniševića, koji se pojavio sa Novakom na terenu dan pred početak Vimbldona.

Ivanišević i Đoković nikada do sada nisu sarađivali zajedno, ali su prethodno imali samo reči hvale jedan za drugog.

Srpski teniser se na Instagramu zahvalio bivšem hrvatskom teniseru, šampionu Vimbldona iz 2001. godine.

"Veoma sam zahvalan Goranu što je prihvatio da sarađujemo na ovogodišnjem Wimbledon-u. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sada ga imam na svojoj strani mreže. Verujem da je puno ljudi uzbudjeno zbog naše saradnje, a pogotovo jedan čovek... Sjor Niki Pilić", napisao je Novak i nastavio:

"Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu dok se pripremao za svoj slavni trofej na Vimbldonu 2001 godine. Hvala Marijanu koji je prihvatio sa pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo",zaključio je Đoković.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar