Дивац активан на "пијаци", потписала тројица!

Сакраменто је имао простора у "селери кепу" и одлучио је овако да га утроши. . .

Кошарка 01.07.2019 | 14:19
Дивац активан на "пијаци", потписала тројица!
Бурно вече је било синоћ у НБА лиги!

Најважнији потписи десили су се у Голден Стејту и Бруклину, Кевин Дурент одлази на исток, док ће Дианђело Расел поново на запад, а прво вече "слободних агената" било је немогуће замислити и без активности генералног менаџера Кингса.

Сакраменто је имао нешто простора у "селери кепу" и одлучио је да га потроши на чак тројицу кошаркаша који су били по укусу Владе Дивца.

Како преноси Адријан Војнаровски, Харисон Барнс ће остати у Сакраменту пошто је договорио четворогодишњи уговор вриједан 85 милиона долара, док ће му се прикључити и искусни Тревор Ариза који се обавезао на упола краћу сарадњу за 25 милиона долара.

Такође, нови "краљ" је и центар Дивејн Дедмон који долази из Атланте и припашће му 41 милион евра за три годиње уговора.

Ариза и Дедмон нису биле примарне мете Кингса пошто су планирали да доведу Ала Хорфорда, међутим досадашњи центар Бостона се договорио са Филаделфијом. У новом клубу му следује чак 109 милиона долара за четири сезоне, а нама да видимо како ће се "упарити" са Ембидом.

Када су у питању Кингси, они су попунили дефицитарне позиције и на "младо језгро" додали искуство, али је и даље рано говорити да ли са овим тимом могу да нападну плеј-оф.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар