Divac aktivan na "pijaci", potpisala trojica!

Sakramento je imao prostora u "seleri kepu" i odlučio je ovako da ga utroši. . .

Košarka 01.07.2019 | 14:19
Divac aktivan na "pijaci", potpisala trojica!
Burno veče je bilo sinoć u NBA ligi!

Najvažniji potpisi desili su se u Golden Stejtu i Bruklinu, Kevin Durent odlazi na istok, dok će Dianđelo Rasel ponovo na zapad, a prvo veče "slobodnih agenata" bilo je nemoguće zamisliti i bez aktivnosti generalnog menadžera Kingsa.

Sakramento je imao nešto prostora u "seleri kepu" i odlučio je da ga potroši na čak trojicu košarkaša koji su bili po ukusu Vlade Divca.

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, Harison Barns će ostati u Sakramentu pošto je dogovorio četvorogodišnji ugovor vrijedan 85 miliona dolara, dok će mu se priključiti i iskusni Trevor Ariza koji se obavezao na upola kraću saradnju za 25 miliona dolara.

Takođe, novi "kralj" je i centar Divejn Dedmon koji dolazi iz Atlante i pripašće mu 41 milion evra za tri godinje ugovora.

Ariza i Dedmon nisu bile primarne mete Kingsa pošto su planirali da dovedu Ala Horforda, međutim dosadašnji centar Bostona se dogovorio sa Filadelfijom. U novom klubu mu sleduje čak 109 miliona dolara za četiri sezone, a nama da vidimo kako će se "upariti" sa Embidom.

Kada su u pitanju Kingsi, oni su popunili deficitarne pozicije i na "mlado jezgro" dodali iskustvo, ali je i dalje rano govoriti da li sa ovim timom mogu da napadnu plej-of.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar