Томићев план...

Да остане "костур" и да Браун подигне све! Тренер Црвене звезде мтс жели да два до три појачања оснаже његов постојећи тим.

Кошарка 01.07.2019 | 08:42
Томићев план...
Црвена звезда мтс почела је "летњи прелазни рок" потписивањем нових уговора са Бранком Лазићем, Филипом Човићем, Боришом Симанићем и Мохамедом Фајеом, а уз то је довела изразито звучно појачање - Дерика Брауна.

Шеф струке црвено-белих Милан Томић завршио је своју прву сезону на Малом Калемегдану сва два шампионска трофеја, а план за лето и склапање евролигашког тима изнео је у интервјуу за портал "Спортске.нет".

"Моја идеја је била да задржим костур екипе од прошле сезоне, јер није добро сваке године мењати екипу. Прошле године смо имали 10 нових играча и нов тренер. Било је врло тешко да се све исконтролише, јер је тада врло тешко освојити трофеје. Потребно је времена. Мој план је да се за следећу сезону задржи костур екипе, да се направе две-три допуне и мислим да би могло то да изгледа добро и што се тиче хемије и резултата", рекао је Томић.

О БРАУНУ: ОДЛИЧАН ИГРАЧ И КАРАКТЕР
 
Упитан за Браунов долазак, Звездин тренер рекао је да је Американац био његова жеља и у Олимпијакосу. 

"Пратио сам га док је био у Локомотиви Кубањ и тад сам предлагао да се доведе у Олимпијакос. Тада ми је оставио одличан утисак и као карактер, јер сам се распитао о њему", објаснио је он.

Томић је истакао и да од Брауна очекује пуни допринос, у складу са репутацијом искусног Американца.

"Играч је на позицији 'четири', који не само да има квалитет и да постигне поене, већ има разноврсну игру, може лицем да одигра, има одличан продор и креацију, играч који може лако да преведе лопту после скока у одбрани... Он ће нам дати одређени квалитет, не само код њега, већ и код осталих да буду бољи", нагласио је шеф струке српског и регионалног првака.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xнxx

01.07.2019 08:24

Само још увести правило трокорака и освајачи сте еуролиге

ОДГОВОРИТЕ