Новак Ђоковић има новог тренера!

Српски тенисер Новак Ђоковић ангажовао је некадашњег хрватског тенисера Горана Иванишевића као свог тренера.

Тенис 30.06.2019 | 18:52
Новак Ђоковић има новог тренера!
Откуд Иванишевић на тренингу Ђоковића?! Одмах су почеле спекулације да би могао славни хрватски тенисер Горан Иванишевић могао да постане део стручног штаба Новака Ђоковића...

Новак Ђоковић је спреман за Вимблдон, у понедељак од 14 сати изаћи ће на терен против Филипа Колшрајбера, а у његовом тиму на Вимблдону биће и чувени хрватски тенисер, Горан Иванишевић.

Још увек није познато да ли је ангажман Иванишевића на дуже стазе или је сарадња Иванишевића и Ђоковића ограничена само на Вимблдон. Ову информацију преносе новинари на лицу места, а поједини су успели да сниме тренинг Новака и Горана на ком су вежбали заједно, па је све то подгрејало спекулације.

Није тајна да Иванишевић одувек има јако добар однос са српским играчем, да га увек подржава и навија за њега, али све ово не значи да је Марјан Вајда изгубио посао, већ да је Иванишевић један од људи који су се прикључили Новаковом стручном штабу.

Пријатељска посета или нешто више?

На данашњем тренингу Новака Ђоковића у "Алл Енгланд Цлубу", пред почетак Вимблдона на коме српски ас наступа већ у понедељак од 14 часова, појавио се и Горан Иванишевић, али је непознато и даље у ком својству.

Славни хрватски тенисер и освајач Вимблдона из 2001. године био је у друштву тренера Марјана Вајде, а на неким фотографијама види се да дели савете Ђоковићу, све са рекетом у рукама.

Због свега овога одмах су почеле спекулације да би Иванишевић могао да постане део стручног штаба Новака Ђоковића - или је у питању договор само за Вимблдон, као што је то био случај са Маријом Анчићем пре две године.

Трећа опција је наравно да је Иванишевић замена за Вајду, али за сада је та варијанта најмање вероватна због тога што српско-словачки тандем функционише феноменално, па до сада није било индиција да би Ђоковић прекинуо сарадњу са човеком који га је "вратио" на врх.

Иначе, Горан Иванишевић већ има тренерско искуство пошто је до сада треирао Чилића, Бердиха и Раонића, док ћемо видети да ли ће том списку додати и трећег играча на "ић".

Недавно је стао на страну Новака Ђоковића одговоривши Нику Кирјосу да би требало да укаже "мало више поштовања српском тенисеру", који већ месецима прозива Србина због различитих разлога, најчешће на друштвеним мрежама.

Можда је и то само случајност...

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар