Без Меланије, Трамп флертује...

Амерички предсједник Доналд Трамп је током боравка у Јапану, на самиту Г20 био без супруге Меланије, а то је искористио да, како тврде корисници друштвених мрежа, "баци око" на прву даму Аргентине Џулијану Аваду.

Свијет 30.06.2019 | 16:53
Без Меланије, Трамп флертује...
Џулијана и иначе важи за једну од ријетких жена која може да помути Меланијину љепоту и стил, а Трампово понашање дефинитивно иде у прилог оваквим тврдњама.

Наиме, док су свјетски лидери позирали за потребе заједничке фотографије, Трамп се окренуо према аргентинском предсједничком пару, који је стајао иза њега, па им је помало враголасто шапнуо нешто на шта су се сви гласно насмијали, а он се потом поносно окренуо напред, са осмјехом од ува до ува.

Прије ове ситуације, која је одмах изазвала пажњу Твитераша и светске јавности, Доналд и Џулијана су се руковали, али и изљубили.

"Трамп игнорише свјетске вође и флертује с аргентинском првом дамом. Изгледа да је она његов тип", "Хоћете се кладити да ће отпутовати у Аргентину кроз сљедећа три мјесеца?", "Изгледа да је Меланија престара за њега, па сад тражи нове моделе", само су неки од коментара.

Иначе, Џулијана је удата за аргентинског предсједника Маурисија Макрија, а ова 44-годишњакиња "украде" све погледе гдје год се појави захваљујући специфичној, упечатљивој појави, згодној фигури, али и одличном модном стилу, а често се могу чути коментари да је "најљепша прва дама на свијету" и "савремена Џеки Кенеди".

Међутим, она је и остварена пословна жена и прије брака са Макријем и његовог политичког успјеха - њена породица Авада у свом власништву има текстилну империју која у рукама држи неколико модних брендова, па је и она сама годинама активно била дио ове компаније.

У Аргентини је позната и по прилично отвореном размјењивању нежности са супругом, али и њиховим опуштеним изјавама о сексуалном животу.

Пар заједно има кћерку Антонију, док Џулијана из претходног брака има још једну кћерку Валентину, а Маурисио троје дјеце.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар