Bez Melanije, Tramp flertuje...

Američki predsjednik Donald Tramp je tokom boravka u Japanu, na samitu G20 bio bez supruge Melanije, a to je iskoristio da, kako tvrde korisnici društvenih mreža, "baci oko" na prvu damu Argentine Džulijanu Avadu.

Svijet 30.06.2019 | 16:53
Bez Melanije, Tramp flertuje...
Džulijana i inače važi za jednu od rijetkih žena koja može da pomuti Melanijinu ljepotu i stil, a Trampovo ponašanje definitivno ide u prilog ovakvim tvrdnjama.

Naime, dok su svjetski lideri pozirali za potrebe zajedničke fotografije, Tramp se okrenuo prema argentinskom predsjedničkom paru, koji je stajao iza njega, pa im je pomalo vragolasto šapnuo nešto na šta su se svi glasno nasmijali, a on se potom ponosno okrenuo napred, sa osmjehom od uva do uva.

Prije ove situacije, koja je odmah izazvala pažnju Tviteraša i svetske javnosti, Donald i Džulijana su se rukovali, ali i izljubili.

"Tramp ignoriše svjetske vođe i flertuje s argentinskom prvom damom. Izgleda da je ona njegov tip", "Hoćete se kladiti da će otputovati u Argentinu kroz sljedeća tri mjeseca?", "Izgleda da je Melanija prestara za njega, pa sad traži nove modele", samo su neki od komentara.

Inače, Džulijana je udata za argentinskog predsjednika Maurisija Makrija, a ova 44-godišnjakinja "ukrade" sve poglede gdje god se pojavi zahvaljujući specifičnoj, upečatljivoj pojavi, zgodnoj figuri, ali i odličnom modnom stilu, a često se mogu čuti komentari da je "najljepša prva dama na svijetu" i "savremena Džeki Kenedi".

Međutim, ona je i ostvarena poslovna žena i prije braka sa Makrijem i njegovog političkog uspjeha - njena porodica Avada u svom vlasništvu ima tekstilnu imperiju koja u rukama drži nekoliko modnih brendova, pa je i ona sama godinama aktivno bila dio ove kompanije.

U Argentini je poznata i po prilično otvorenom razmjenjivanju nežnosti sa suprugom, ali i njihovim opuštenim izjavama o seksualnom životu.

Par zajedno ima kćerku Antoniju, dok Džulijana iz prethodnog braka ima još jednu kćerku Valentinu, a Maurisio troje djece.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar