Клоп му и даље не вјерује!

Грујић ће поново у Херту! Српски фудбалер одлучио где наставља каријеру, Енглези и даље "не дају" минуте, наставља са каљењем у Немачкој. . .

Фудбал 29.06.2019 | 22:00
Клоп му и даље не вјерује!
Марко Грујић се враћа у Херту. Он је одлучио да ће и наредне сезоне наставити тамо где је стао прошле, будући да упркос одличним играма и даље није убедио Јиргена Клопа да заслужује дрес Ливерпула.

Према писањима "Моззарт спорта", везиста је донео одлуку да је повратак у Берлин најбољи пут за његову каријеру, и да је средина у којој је пружао добре партије током претходне године идеална за његов даљи напредак.

Тим са "Енфилда" не одустаје од Грујића, не допуштају му да и званично промени клуб, већ и даље инсистирају на позајмицама, а Србин их користи све боље, па се поставља питање када ће добити шансу у Енглеској.

Он је у првом делу ове сезоне имао неколико проблема са повредама, али се након њих вратио на терен и показао да заслужује место у стартних 11. У Берлину су били одушевљени његовим квалитетима, трудили су се свим силама да га задрже и чини се да ће то на крају и успети.

Клоп је пре нешто више од недељу дана одлучио да Грујић није на продају, па су стога "отпале" све потенцијалне веће понуде, а у игри су остале оне које су му нудиле једногодишње уточиште у виду позајмица.

У ужем кругу су били Галатасарај, Ајнтрахт, Вердер и Аталанта, али је везни играч одлучио да се врати на "Олимпијски стадион", где су му минути практично загарантовани и где је један од најважнијих фудбалера састава.

Херта је, ипак, променила тренера, али је Анте Човић који је заменио Пала Дардаија инсистирао да Србин и у наредној сезони буде део екипе, па је управо и та чињеница погурала Грујића у правцу доношења овакве одлуке.

Везиста током ове године није наступао у репрезентативном дресу, упркос добрим партијама које је пружао, а видећемо да ли ће промена на клупи Србије значити и његов повратак међу "орлове".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар