Klop mu i dalje ne vjeruje!

Grujić će ponovo u Hertu! Srpski fudbaler odlučio gde nastavlja karijeru, Englezi i dalje "ne daju" minute, nastavlja sa kaljenjem u Nemačkoj. . .

Fudbal 29.06.2019 | 22:00
Klop mu i dalje ne vjeruje!
Marko Grujić se vraća u Hertu. On je odlučio da će i naredne sezone nastaviti tamo gde je stao prošle, budući da uprkos odličnim igrama i dalje nije ubedio Jirgena Klopa da zaslužuje dres Liverpula.

Prema pisanjima "Mozzart sporta", vezista je doneo odluku da je povratak u Berlin najbolji put za njegovu karijeru, i da je sredina u kojoj je pružao dobre partije tokom prethodne godine idealna za njegov dalji napredak.

Tim sa "Enfilda" ne odustaje od Grujića, ne dopuštaju mu da i zvanično promeni klub, već i dalje insistiraju na pozajmicama, a Srbin ih koristi sve bolje, pa se postavlja pitanje kada će dobiti šansu u Engleskoj.

On je u prvom delu ove sezone imao nekoliko problema sa povredama, ali se nakon njih vratio na teren i pokazao da zaslužuje mesto u startnih 11. U Berlinu su bili oduševljeni njegovim kvalitetima, trudili su se svim silama da ga zadrže i čini se da će to na kraju i uspeti.

Klop je pre nešto više od nedelju dana odlučio da Grujić nije na prodaju, pa su stoga "otpale" sve potencijalne veće ponude, a u igri su ostale one koje su mu nudile jednogodišnje utočište u vidu pozajmica.

U užem krugu su bili Galatasaraj, Ajntraht, Verder i Atalanta, ali je vezni igrač odlučio da se vrati na "Olimpijski stadion", gde su mu minuti praktično zagarantovani i gde je jedan od najvažnijih fudbalera sastava.

Herta je, ipak, promenila trenera, ali je Ante Čović koji je zamenio Pala Dardaija insistirao da Srbin i u narednoj sezoni bude deo ekipe, pa je upravo i ta činjenica pogurala Grujića u pravcu donošenja ovakve odluke.

Vezista tokom ove godine nije nastupao u reprezentativnom dresu, uprkos dobrim partijama koje je pružao, a videćemo da li će promena na klupi Srbije značiti i njegov povratak među "orlove".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar