Остао је још само потпис!

Рабио договорио услове са Јувентусом! Италијани обезбедили ново појачање, потпис пада у наредним часовима, мајка-агент истерала своје.

Фудбал 29.06.2019 | 19:14
Остао је још само потпис!
Адријен Рабио и Јувентус су нашли "заједнички језик" и договорили услове будуће сарадње, па се очекује и званично потписивање уговора, преноси "Гол".

Клуб и фудбалер су се сложили око петогодишњег уговора по којем би Француз требало да зарађује седам милиона евра по сезони. Он долази у Италију као слободан играч, његов уговор са "свецима" је истекао овог лета и није било препрека да се овај посао реализује.

Такође, његова мајка, која је уједно и његов агент и вероватно најзаслужнија особа за то што је напустио Пари Сен Жермен, је обезбедила себи провизију у вредности од десет милиона евра. Тај новац практично представља обештећење, које је свакако много пута мање него што би било када би играч био под уговором.

Овај посао су потврдили и други страни медији, а очито је да је породица Рабио веома профитирала од одласка из француске престонице.

Спортски директор Јувентуса Фабио Паратићи је јуче у Паризу уговорио поменуте услове, а озваничење и потпис уговора се очекују у наредним сатима. 

Везни фудбалер већ дуго није бележио минуте, још зимус су полемике и несугласице око продужетка сарадње битно утицале на његов статус у клубу, па је било евидентно да ће већ на лето променити средину.

Јувентус је од првог тренутка био главни фаворит за његов потпис, они граде екипу са намером да се напокон домогну пехара Лиге шампиона, а гарнитура игача коју сада имају на располагању сигурно им улива самопоуздање.

У Торино је пре Рабиоа стигао и Арон Ремзи из Арсенала, а све су гласније тврдње да ће капитен Ајакса Матијс де Лихт наставити каријеру управо у црно-белом дресу.

Видећемо ко ће до краја прелазног рока пристићи на "Јувентус арену", а сигурно је да ће и поједина звучна имена напустити клуб како би се направио баланс унутар екипе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар