Ostao je još samo potpis!

Rabio dogovorio uslove sa Juventusom! Italijani obezbedili novo pojačanje, potpis pada u narednim časovima, majka-agent isterala svoje.

Fudbal 29.06.2019 | 19:14
Ostao je još samo potpis!
Adrijen Rabio i Juventus su našli "zajednički jezik" i dogovorili uslove buduće saradnje, pa se očekuje i zvanično potpisivanje ugovora, prenosi "Gol".

Klub i fudbaler su se složili oko petogodišnjeg ugovora po kojem bi Francuz trebalo da zarađuje sedam miliona evra po sezoni. On dolazi u Italiju kao slobodan igrač, njegov ugovor sa "svecima" je istekao ovog leta i nije bilo prepreka da se ovaj posao realizuje.

Takođe, njegova majka, koja je ujedno i njegov agent i verovatno najzaslužnija osoba za to što je napustio Pari Sen Žermen, je obezbedila sebi proviziju u vrednosti od deset miliona evra. Taj novac praktično predstavlja obeštećenje, koje je svakako mnogo puta manje nego što bi bilo kada bi igrač bio pod ugovorom.

Ovaj posao su potvrdili i drugi strani mediji, a očito je da je porodica Rabio veoma profitirala od odlaska iz francuske prestonice.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratići je juče u Parizu ugovorio pomenute uslove, a ozvaničenje i potpis ugovora se očekuju u narednim satima. 

Vezni fudbaler već dugo nije beležio minute, još zimus su polemike i nesuglasice oko produžetka saradnje bitno uticale na njegov status u klubu, pa je bilo evidentno da će već na leto promeniti sredinu.

Juventus je od prvog trenutka bio glavni favorit za njegov potpis, oni grade ekipu sa namerom da se napokon domognu pehara Lige šampiona, a garnitura igača koju sada imaju na raspolaganju sigurno im uliva samopouzdanje.

U Torino je pre Rabioa stigao i Aron Remzi iz Arsenala, a sve su glasnije tvrdnje da će kapiten Ajaksa Matijs de Liht nastaviti karijeru upravo u crno-belom dresu.

Videćemo ko će do kraja prelaznog roka pristići na "Juventus arenu", a sigurno je da će i pojedina zvučna imena napustiti klub kako bi se napravio balans unutar ekipe.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar