Јувентус нуди нову трампу Роми!

Само дан после размене бекова!

Фудбал 29.06.2019 | 21:18
Јувентус нуди нову трампу Роми!
После размене бекова, Јувентус је расположен да са Ромом обави још атративнију трампу.

Подсетимо, Јуве и Рома су јуче експресно договорили размену двојице фудбалера. У Роми је завршио леви бек Леонардо Спинацола, док је Јувентус добио талентованог левог бека Луку Пелегринија и 10.000.000 евра. Укупна вредност Спинацолиног трансфера је заведена као 25.000.000 евра (што значи да Пелегриникошта 15.000.000), а играч је данас прошао лекарске прегледе и потписао петогодишњи уговор вредан 3.000.000 евра по сезони.

А Јувентус сада жели да трампи и Гонзала Игуаина за Роминог везисту Никола Заниола који је одавно његова велика жеља.

Заниоло је дошао летос у Рому из Интера као кусур у трансферу Раџе Најноглана и експлодирао у дресу вулице. Цена му је вртоглаво скочила, а Јувентус је само један од бројних заинтересованих клубова. Јуве већ месецима испитује терен и тражи начин на који би осигурао Заниолов трабсфер. Ни млади везиста није баш најсрећнији у Ромиу, имао је и неке приватне проблеме ван терена и на друштвеним мрежама јавно истицао могућност да напусти клуб овог лета. Али Рома је највећа препрека. Вучица цени свој бисер на великих 60.000.000 евра што Јуве неће да палти.

Зато су Бјанконери решили да понуде Роми Игуаина и вероватно новац. Игуаинова вредност је пала на 35.000.000 евра после слабих епизода у Милану у Челсију минуле сезоне. Рома неће платити ни толико па је Јувентус дошао на идеју да Игауина пошаље на позајмицу. Та позајмица би коштала 12.000.000 евра плус Игуаинова висока плата од 7.500.000 евра несто по сезони. Иако је Аргентинац прилично скуп за Рому, неки договор би могао да буде постигнут.

Рома ускоро остаје без Едина Џека који ће у Интер, а био је међу најплаћенијима са близу 5.000.000 евра годишње. Тај новац би могла да преусмери на Пипитину плату, а остатак би плаћао Јувентус. А онда остаје још тежи део послао. На колико новца би Рома пристала уз позајмицу Игуаина...

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар