Нови сензационалан Бонућијев трансфер на помолу!

Губи место у Јувентусу!

Фудбал 29.06.2019 | 14:49
Нови сензационалан Бонућијев трансфер на помолу!
Леонардо Бонући би и треће лето заредом могао добро да продрма европску фудбалску пијацу. 

Две године после шокантног трансфера из Јувентуса у Милан, а потом и још шокантнијег повратка у Торино прошлог лета, Бонући би опет могао да реализује сензационалан трансфер. Овога пута у Пари Сен Жермен.

Газета дело Спорт јутро пише да је Пари Сен Жерменов спортски директор Леонардо кренуо у реализацију Бонућијевог трансфера. Иако се до сада у прелазном року ниједном није поменула могућност Бонућијевог одласка, Леонардо верује да има шансе за довођење искусног италијанског штопера. Бразилац је ступио у контакт са Бонућијевим агентом Алесандром Лућијем и добио позитивне сигнале да постоји нада за трансфер.

Бонући би у Јувентусу после доласка Сарија могао да изгуби статус стартера, док би у Паризу чинио штоперски пар са Тијагом Силвом с обзиром Маркињос све више игра у везном реду. Такође, на Парку принчева би сигурно прошао боље финансијски него у Јувентусу где зарађује 5.500.000 евра по сезони.

Доласком Мауриција Сарија, Бонућијева ситуација у Јувентусу се погоршала. Сари ће играти са двојицом штопера, а једно место је резервисано за капитена Кјелинија. Другу позицију би требало да попуни Матијс ДеЛихт на чијем трансферу се ради. Бонући можда чак неће бити ни трећи штопер јер је Сари велики љубитељ игре Данијелеа Руганија којег је лансирао у Емполију и за којег је тражио нови уговор од Јувентуса. А не исплати се баш држати као четвртог штопера име попут Бонућија, играча са једном од већих плата у тиму.

Подсетимо и да је Јуве већ капарисао суперталентоване штопере Кристијана Ромера из Ђенове за 20.000.000 евра и Мериха Демирала из Сасуола за 15.000.000 евра. Сари ће донети одлуку да ли ће неко од њих овог лета да се прикључи тиму. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар