Novi senzacionalan Bonućijev transfer na pomolu!

Gubi mesto u Juventusu!

Fudbal 29.06.2019 | 14:49
Novi senzacionalan Bonućijev transfer na pomolu!
Leonardo Bonući bi i treće leto zaredom mogao dobro da prodrma evropsku fudbalsku pijacu. 

Dve godine posle šokantnog transfera iz Juventusa u Milan, a potom i još šokantnijeg povratka u Torino prošlog leta, Bonući bi opet mogao da realizuje senzacionalan transfer. Ovoga puta u Pari Sen Žermen.

Gazeta delo Sport jutro piše da je Pari Sen Žermenov sportski direktor Leonardo krenuo u realizaciju Bonućijevog transfera. Iako se do sada u prelaznom roku nijednom nije pomenula mogućnost Bonućijevog odlaska, Leonardo veruje da ima šanse za dovođenje iskusnog italijanskog štopera. Brazilac je stupio u kontakt sa Bonućijevim agentom Alesandrom Lućijem i dobio pozitivne signale da postoji nada za transfer.

Bonući bi u Juventusu posle dolaska Sarija mogao da izgubi status startera, dok bi u Parizu činio štoperski par sa Tijagom Silvom s obzirom Markinjos sve više igra u veznom redu. Takođe, na Parku prinčeva bi sigurno prošao bolje finansijski nego u Juventusu gde zarađuje 5.500.000 evra po sezoni.

Dolaskom Mauricija Sarija, Bonućijeva situacija u Juventusu se pogoršala. Sari će igrati sa dvojicom štopera, a jedno mesto je rezervisano za kapitena Kjelinija. Drugu poziciju bi trebalo da popuni Matijs DeLiht na čijem transferu se radi. Bonući možda čak neće biti ni treći štoper jer je Sari veliki ljubitelj igre Danijelea Ruganija kojeg je lansirao u Empoliju i za kojeg je tražio novi ugovor od Juventusa. A ne isplati se baš držati kao četvrtog štopera ime poput Bonućija, igrača sa jednom od većih plata u timu.

Podsetimo i da je Juve već kaparisao supertalentovane štopere Kristijana Romera iz Đenove za 20.000.000 evra i Meriha Demirala iz Sasuola za 15.000.000 evra. Sari će doneti odluku da li će neko od njih ovog leta da se priključi timu. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar