Челси запријетио Атлетику!

Паре одмах или узимамо Морату! Мадриђани у деликатној ситуацији. . .

Фудбал 29.06.2019 | 14:11
Челси запријетио Атлетику!
У кључним данима када треба да реализује продају Антоана Гризмана за 120.000.000 евра и куповину Жоао Феликса за исте паре, Атлетико Мадрид се изненада нашао пред неочекиваним проблемом.

Челси се обратио Мадриђанима са захтевом да им Атлетико одмах плати откуп уговора Алвара Морате или ће вратити шпанског нападача на Стамфорд Бриџ.

Подсетимо, Мората је прошле зиме дошао у на позајмицу од 18 месеци и договорено је да Атлетико има рок до краја следеће сезоне да се изјасни о откупу уговора за 55.000.000 евра.

Међутим, суспензија коју је ФИФА увела Челсију и забрана регистрације играча, натерали су Плавце да крену ђоном. Челси не може да доводи појачања овог лета, а остао је без Игуаина који се враћа са позајмицу у Јувентус. Зато су Плавци поставили ултиматум Мадриђанима. Мората би им сада добро дошао и врше притисак на Атлетико да се одрекне шпанског нападача.

Мадриђани су већ издвојили 165.000.000 евра за довођења Феликса, Љорентеа и Лодија, али ће им зарада бити још веча после продаје Ернандеза, Гризмана и Родрија. Њих тројица би у касу требало да донесу 270.000.000 евра. Новац за откуп Морате имају и питање је само да ли желе да плате.

Шпански нападач није оставио неки посебан утисак током минулих шест месеци код Симеонеа. Жели да остане и нада се да ће Атлетико успети да одоли притисцима Плаваца.

Челси од нападача тренутно на располагању има Жируа, Батшуајиа који се вратио са позајмице из Кристал Паласа и Абрахама који се вратио са позајмице из Астон Виле.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

навијац АТМ

29.06.2019 14:14

Дзабе им сви ови играци, да доведу Месија и Роналда, док их Симеоне води, потпуна пропаст. Негледљив, убитацно досадан одбранбени фудбал, са једним до два преласка на страну противника. Зар су у управи Атлетика сви слијепи???

ОДГОВОРИТЕ