Čelsi zaprijetio Atletiku!

Pare odmah ili uzimamo Moratu! Madriđani u delikatnoj situaciji. . .

Fudbal 29.06.2019 | 14:11
Čelsi zaprijetio Atletiku!
U ključnim danima kada treba da realizuje prodaju Antoana Grizmana za 120.000.000 evra i kupovinu Žoao Feliksa za iste pare, Atletiko Madrid se iznenada našao pred neočekivanim problemom.

Čelsi se obratio Madriđanima sa zahtevom da im Atletiko odmah plati otkup ugovora Alvara Morate ili će vratiti španskog napadača na Stamford Bridž.

Podsetimo, Morata je prošle zime došao u na pozajmicu od 18 meseci i dogovoreno je da Atletiko ima rok do kraja sledeće sezone da se izjasni o otkupu ugovora za 55.000.000 evra.

Međutim, suspenzija koju je FIFA uvela Čelsiju i zabrana registracije igrača, naterali su Plavce da krenu đonom. Čelsi ne može da dovodi pojačanja ovog leta, a ostao je bez Iguaina koji se vraća sa pozajmicu u Juventus. Zato su Plavci postavili ultimatum Madriđanima. Morata bi im sada dobro došao i vrše pritisak na Atletiko da se odrekne španskog napadača.

Madriđani su već izdvojili 165.000.000 evra za dovođenja Feliksa, Ljorentea i Lodija, ali će im zarada biti još veča posle prodaje Ernandeza, Grizmana i Rodrija. Njih trojica bi u kasu trebalo da donesu 270.000.000 evra. Novac za otkup Morate imaju i pitanje je samo da li žele da plate.

Španski napadač nije ostavio neki poseban utisak tokom minulih šest meseci kod Simeonea. Želi da ostane i nada se da će Atletiko uspeti da odoli pritiscima Plavaca.

Čelsi od napadača trenutno na raspolaganju ima Žirua, Batšuajia koji se vratio sa pozajmice iz Kristal Palasa i Abrahama koji se vratio sa pozajmice iz Aston Vile.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

navijac ATM

29.06.2019 14:14

Dzabe im svi ovi igraci, da dovedu Mesija i Ronalda, dok ih Simeone vodi, potpuna propast. Negledljiv, ubitacno dosadan odbranbeni fudbal, sa jednim do dva prelaska na stranu protivnika. Zar su u upravi Atletika svi slijepi???

ODGOVORITE