Нема предаје Косова и Метохије

На протесту који су организовали Удружење "Нема предаје Косова и Метохије" и "Живимо за Србију", који је одржан синоћ испред Народне скупштине Србије, затражено је да се Косово и Метохија прогласи за окупирану територију.

Србија 29.06.2019 | 07:50
Нема предаје Косова и Метохије
Група припадника ових удружења након протеста кренула је у шетњу до амбасаде Црне Горе у Кнез Михаиловој улици како би исказали протест због ситуације у вези са Српском православном црквом у тој земљи, одакле су наставили кроз главну улицу Београда до амбасаде Француске и Саборне цркве.

Испред Скупштине, потписивана је и петиција да се забране невладине организације које се, како су навели, понашају као страни агенти.

Председник Удружења "Нема предаје" Дамњан Кнежевић је рекао:

"Србију ћемо ослободити када будемо вратили српску војску и полицију по Резолуцији 1244 на цело Косово и Метохију и на албанску границу".

Горан Живковић, који је учествовао у борбама на Паштрику, поручио је данашњој и будућим властима да "не потписују ништа што ће део територије, чак и милиметар, дати непријатељима".

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

севиљски брицо

29.06.2019 06:52

А засто у Пристини тако не протествујете,лако се по Београду к....ти.Кад сте вец борци за Косово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

29.06.2019 07:35

Док буде свијета бице и будала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фед

29.06.2019 07:48

Добро јутро Срби цуј нема предаје Косова да ли ко пита или не питао Србију да ли це предати Косово ,Косово је предато 99 оцито ове јос нико њје обавјјестио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.06.2019 10:20

Косово није ником предато друже. Јер да је тако сто онда тјерају Србију на преговоре и сто није та лажна “држава” у УН. Сто ни после свега 5 држава ЕУ не признају ту творевину? То је засад окупирана територија Републике Србије,и то уз помоћ моћних сила. Али друже ништа није готово јер и YУ је била моћна држава па гдје је сада?Бојим се за сиптаре који користе тренутно стање да газе Српске светиње и протјерују Србе. То ће имати за њих несагледиве посљедице.

Name

@Ре

29.06.2019 12:36

Косово је друзе изгубљено у рату и потписана капитулација у Куманову,само сто вито зовете војно техницки споразум.Лазете сами себе.Никад висе Албанац неце под Српску цизму био је 100 година и зна како му је било.Све су остало само зеље и поздрави медју Србима.

Name

смо пипе

29.06.2019 08:17

При првом пуцњу из пушке ови "ослободиоци" би се разбјежали ко зечеви, Косово је немогуће повратити на миран начин, исто тако, Србија ни војно не може вратити Косово, и да НАТО сутра оде, покушај повратка Косова војним средствима би изискивао огромне жртве, дуг рат и несагледиве посљедице.

ОДГОВОРИТЕ