Не иде Куп Африке без неке луде приче...

Фудбалери Малија се потукли због фризера! Адама Нијан избачен из репрезентације!

Фудбал 29.06.2019 | 11:39
Не иде Куп Африке без неке луде приче...
Редовно са Купа Афричких нација добијамо занимљиве, необичне приче, а „јунаци“ овогодишњег, барем за сада, су фудбалери Малија. Они су се у хотелу у којем су смештени потукли између себе због – фризера!

У жељи да са новим стајлинзима дочекају утакмицу другог кола групне фазе против Туниса (1:1), фудбалери Малија су у хотел позвали фризера. Требало је то да буде уносан посао за мајстора са маказама, али све се претворило у општи хаос.

Када је фризер стигао, у столицу се први увалио Абдулаје Дијаби, који је сматрао да му то право припада с обзиром на то да је капитен екипе. Нервозни Адама Нијане му је приговорио, а имао је чарке са саиграчима и пре тога.

Реч по реч, псовка по псовка, а „најтежа“ реч је била када је Нијан назвао Дијабија „дечаком“, иако је овај две године старији од њега. Ту је настао русвај. Нијан је ударио Дијабија и тиме је себи исписао шут карту из репрезентације.

„Адама Нијане је избачен из табора Орлова због непоштовања кодекса понашања. Он је на путу за Каиро, одакле ће ухватити лет за домовину“, рекао је Зије Кулибали, портпарол репрезентације Малија.

Данас је Мали одиграо свој меч против Туниса и ремизирао 1:1, па је после два кола близу проласка у елиминациону фазу.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар