Ne ide Kup Afrike bez neke lude priče...

Fudbaleri Malija se potukli zbog frizera! Adama Nijan izbačen iz reprezentacije!

Fudbal 29.06.2019 | 11:39
Ne ide Kup Afrike bez neke lude priče...
Redovno sa Kupa Afričkih nacija dobijamo zanimljive, neobične priče, a „junaci“ ovogodišnjeg, barem za sada, su fudbaleri Malija. Oni su se u hotelu u kojem su smešteni potukli između sebe zbog – frizera!

U želji da sa novim stajlinzima dočekaju utakmicu drugog kola grupne faze protiv Tunisa (1:1), fudbaleri Malija su u hotel pozvali frizera. Trebalo je to da bude unosan posao za majstora sa makazama, ali sve se pretvorilo u opšti haos.

Kada je frizer stigao, u stolicu se prvi uvalio Abdulaje Dijabi, koji je smatrao da mu to pravo pripada s obzirom na to da je kapiten ekipe. Nervozni Adama Nijane mu je prigovorio, a imao je čarke sa saigračima i pre toga.

Reč po reč, psovka po psovka, a „najteža“ reč je bila kada je Nijan nazvao Dijabija „dečakom“, iako je ovaj dve godine stariji od njega. Tu je nastao rusvaj. Nijan je udario Dijabija i time je sebi ispisao šut kartu iz reprezentacije.

„Adama Nijane je izbačen iz tabora Orlova zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja. On je na putu za Kairo, odakle će uhvatiti let za domovinu“, rekao je Zije Kulibali, portparol reprezentacije Malija.

Danas je Mali odigrao svoj meč protiv Tunisa i remizirao 1:1, pa je posle dva kola blizu prolaska u eliminacionu fazu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar