Рома и Партизан се договорили!

Садик још вага хоће ли у Београд! Црно-бели имају и клаузулу о откупу у уговору.

Фудбал 28.06.2019 | 23:00
Рома и Партизан се договорили!
Што се тиче Роме и Партизана, ту нема проблема. Све је утаначено. Нападач Умар Садик могао би већ колико сутра да крене пут Београда. Али, њему се не жури. Вага и друге понуде, размишља да ли му се сели за Београд.

Како је објавио италијански новинар из Рима Давид Мореско, Рома и Партизан су се договорили да Садикнајпре дође на једногодишњу позајмицу у Хумску 1. А, у уговор је уврштена и клаузула да ако црно-бели у року од тих годину дана желе да откупе уговор нигеријског нападача, мораће да плате 1.800.000 евра.

То би био крупан залогај за српски клуб, којем је највећа инвестиција до сада 1.600.000 евра за Сејдубу Суму, а у Хумској су се до сада безброј пута проклели због тог трансфера, који им је на нос изашао због лоших партија гвинејског везисте.

Умару Садику, пак, биографија је доста слабашна. Има тек 22 године, а променио је „брдо“ клубова селећи се са позајмице на позајмицу. Играо је за Рому, Торино, Специју, Болоњу, Бреду, Ренџерс, а последњу полусезону је провео у Перуђи, у Серији А, где је на 17 утакмица постигао три гола, а за три је асистирао.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар