Roma i Partizan se dogovorili!

Sadik još vaga hoće li u Beograd! Crno-beli imaju i klauzulu o otkupu u ugovoru.

Fudbal 28.06.2019 | 23:00
Roma i Partizan se dogovorili!
Što se tiče Rome i Partizana, tu nema problema. Sve je utanačeno. Napadač Umar Sadik mogao bi već koliko sutra da krene put Beograda. Ali, njemu se ne žuri. Vaga i druge ponude, razmišlja da li mu se seli za Beograd.

Kako je objavio italijanski novinar iz Rima David Moresko, Roma i Partizan su se dogovorili da Sadiknajpre dođe na jednogodišnju pozajmicu u Humsku 1. A, u ugovor je uvrštena i klauzula da ako crno-beli u roku od tih godinu dana žele da otkupe ugovor nigerijskog napadača, moraće da plate 1.800.000 evra.

To bi bio krupan zalogaj za srpski klub, kojem je najveća investicija do sada 1.600.000 evra za Sejdubu Sumu, a u Humskoj su se do sada bezbroj puta prokleli zbog tog transfera, koji im je na nos izašao zbog loših partija gvinejskog veziste.

Umaru Sadiku, pak, biografija je dosta slabašna. Ima tek 22 godine, a promenio je „brdo“ klubova seleći se sa pozajmice na pozajmicu. Igrao je za Romu, Torino, Speciju, Bolonju, Bredu, Rendžers, a poslednju polusezonu je proveo u Peruđi, u Seriji A, gde je na 17 utakmica postigao tri gola, a za tri je asistirao.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar