Ријешите загонетку: Розе коса у жуто-црвеном?

Издаја је озваничена! Рајан Бабел у Галатасарају!

Фудбал 29.06.2019 | 09:03
Ријешите загонетку: Розе коса у жуто-црвеном?
Рајан Бабел је званично нови фудбалер Галатасараја! Потписао је уговор на три године, а у жуто-црвене је потписао на три године!

Бабел ће имати плату од 2.500.000 евра годишње, а на све то ће добити и 2.000.000 само за потпис јер долази као слободан играч.

Ово су многи прокоментарисали као издају Бешикташа за којег је играо пре него што је зимус дошао у Фулам, а сада прешао у редове љутог ривала. Ипак, у Турској је све чешћа појава да играчи носе дресове више од једног истанбулског великана, то све чешће раде и домаћи играчи, па ће њему као странцу бити мало олакшано са те стране.

Како год, можемо само да сачекамо следеће сезоне да видимо како ће га дочекати навијачи Бешикташа, сигурно му неће бити свеједно.

Бабелу ће ово бити трећи клуб у Турској. Каријеру је оживео у Касимпаши за коју је играо од 2013. до 2015. године, да би касније у Бешикташу блистао две сезоне и освојио титулу првака. Сада је на реду Галатасарај.

Има 32 године, и даље је стандардан члан репрезентације Холандије, а за Галатасарај ће представљати велико појачање у покушају да се опет докопа Лиге шампиона.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар