Riješite zagonetku: Roze kosa u žuto-crvenom?

Izdaja je ozvaničena! Rajan Babel u Galatasaraju!

Fudbal 29.06.2019 | 09:03
Riješite zagonetku: Roze kosa u žuto-crvenom?
Rajan Babel je zvanično novi fudbaler Galatasaraja! Potpisao je ugovor na tri godine, a u žuto-crvene je potpisao na tri godine!

Babel će imati platu od 2.500.000 evra godišnje, a na sve to će dobiti i 2.000.000 samo za potpis jer dolazi kao slobodan igrač.

Ovo su mnogi prokomentarisali kao izdaju Bešiktaša za kojeg je igrao pre nego što je zimus došao u Fulam, a sada prešao u redove ljutog rivala. Ipak, u Turskoj je sve češća pojava da igrači nose dresove više od jednog istanbulskog velikana, to sve češće rade i domaći igrači, pa će njemu kao strancu biti malo olakšano sa te strane.

Kako god, možemo samo da sačekamo sledeće sezone da vidimo kako će ga dočekati navijači Bešiktaša, sigurno mu neće biti svejedno.

Babelu će ovo biti treći klub u Turskoj. Karijeru je oživeo u Kasimpaši za koju je igrao od 2013. do 2015. godine, da bi kasnije u Bešiktašu blistao dve sezone i osvojio titulu prvaka. Sada je na redu Galatasaraj.

Ima 32 godine, i dalje je standardan član reprezentacije Holandije, a za Galatasaraj će predstavljati veliko pojačanje u pokušaju da se opet dokopa Lige šampiona.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar