Играо за Јунајтед, а волио Арсенал...

Сад моли за трансфер! Интересантна прича траженог премијерлигашког нападача. . .

Фудбал 28.06.2019 | 18:52
Играо за Јунајтед, а волио Арсенал...
Вилфред Заха (26) прошао је омладинску школу Кристал Паласа и 2013. године после три сениорске сезоне отишао у Манчестер јунајтед, али тамо није успео.

Стигао је на Олд Трафорд у невреме, када је клуб већ био уздрман одласком Алекса Фергусона и то је утицало на све међу "ђаволима", а не само на његове партије (4 наступа, НУЛА голова).

Зато се из Јунајтеда вратио у Палас - најпре на позајмицу, а од 2015. године и као пуноправни члан тима, за који је до данас одиграо чак 323 утакмице и постигао 53 гола.

Да ли је сада време за нови растанак? Могуће, јер Арсенал зове, а Заха има огромну жељу да наступа за "тобџије".

Штавише, британски лист "Дејли мејл" објавио је да је Заха захтевао од Паласа да га прода Арсеналу и да му оствари сан да заигра за клуб који је подржавао као клинац.

"За кога сам навијао као клинац? За Арсенал. И даље навијам за њега", рекао је Заха пре две године у разговору са италијанским новинаром Алесандром Скијавонеом. Погледајте.

Међутим, његов план да оде неће бити баш лако остварив, јер је Палас пре неколико дана договорио продају Арона Ван Бисаке Манчестер јунајтеду за 50 милиона фунти, а продаја још једног важног играча била би велики ударац за тим са Селхурст парка...

У овом тренутку, Палас не пристаје да га прода за мање од 90 милиона евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар