Igrao za Junajted, a volio Arsenal...

Sad moli za transfer! Interesantna priča traženog premijerligaškog napadača. . .

Fudbal 28.06.2019 | 18:52
Igrao za Junajted, a volio Arsenal...
Vilfred Zaha (26) prošao je omladinsku školu Kristal Palasa i 2013. godine posle tri seniorske sezone otišao u Mančester junajted, ali tamo nije uspeo.

Stigao je na Old Traford u nevreme, kada je klub već bio uzdrman odlaskom Aleksa Fergusona i to je uticalo na sve među "đavolima", a ne samo na njegove partije (4 nastupa, NULA golova).

Zato se iz Junajteda vratio u Palas - najpre na pozajmicu, a od 2015. godine i kao punopravni član tima, za koji je do danas odigrao čak 323 utakmice i postigao 53 gola.

Da li je sada vreme za novi rastanak? Moguće, jer Arsenal zove, a Zaha ima ogromnu želju da nastupa za "tobdžije".

Štaviše, britanski list "Dejli mejl" objavio je da je Zaha zahtevao od Palasa da ga proda Arsenalu i da mu ostvari san da zaigra za klub koji je podržavao kao klinac.

"Za koga sam navijao kao klinac? Za Arsenal. I dalje navijam za njega", rekao je Zaha pre dve godine u razgovoru sa italijanskim novinarom Alesandrom Skijavoneom. Pogledajte.

Međutim, njegov plan da ode neće biti baš lako ostvariv, jer je Palas pre nekoliko dana dogovorio prodaju Arona Van Bisake Mančester junajtedu za 50 miliona funti, a prodaja još jednog važnog igrača bila bi veliki udarac za tim sa Selhurst parka...

U ovom trenutku, Palas ne pristaje da ga proda za manje od 90 miliona evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar