Дјеца уљепшала парк у Бијељини

Манифестација “Конференција беба”, која се организује широм Републике Српске, одржана је и у Бијељини. Рекордан број пријављених беба и велики одзив родитеља и дјеце у градском парку показали су да је ово један од омиљених догађаја у току године.

Република Српска 28.06.2019 | 15:54
Дјеца уљепшала парк у Бијељини
Рекордан број пријављених беба, чак 131, обиљежило је овогодишњу “Конференцију беба” која је одржана у Бијељини. У пратњи родитеља , браће и сестара испунили су смијехом и весељем градски парк гдје је ове године била организована ова манифестација.

"Ово је једна од мјера популационе политике која се спроводи широм Републике Српске па и у Бијељини", рекла је Љубица Млађеновић, шеф Одсјека у Одјељењу за друштвене дјелатности.

Бројни родитељи који су били присутни похвалили су овогодишњу организацију, те изразили наду да ће бити више садржаја намијењених дјеци овог узраста.

Изабрано је и ново предсједништво. Најмлађа беба је Ванеса Бајрић, најстарија Јана Јовић, најмлађи близанци су Марко и Лука Томић, а највише браће и сестара имају Елена Симић и Александар Стојковић

Догађај су додатно уљепшали малишани бијељинских вртића “Чика Јова Змај” и “Драган и Зоран”,а новоизабрано предсједништво добило је и вриједне награде.



БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ДЈЕД

28.06.2019 18:09

То је најљепша манифестација, али то наш народ не интересује.За цијели дан ни једног јединог коментара,а за неке глупости за кратко вријеме број коментара нагура на стотину.И по томе се види у каквом друштву живимо и какви смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АМГ

28.06.2019 18:41

Овако несто лијепо а нема коментара..а кад су они сектаси онда има

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјеца су украс друштва

28.06.2019 21:40

Лијепе ствари су саме од себе афирмативне, требале би свакако бити дио наших живота, завређују објаву и спомињање, што је овдје урађено.

ОДГОВОРИТЕ