Djeca uljepšala park u Bijeljini

Manifestacija “Konferencija beba”, koja se organizuje širom Republike Srpske, održana je i u Bijeljini. Rekordan broj prijavljenih beba i veliki odziv roditelja i djece u gradskom parku pokazali su da je ovo jedan od omiljenih događaja u toku godine.

Republika Srpska 28.06.2019 | 15:54
Djeca uljepšala park u Bijeljini
Rekordan broj prijavljenih beba, čak 131, obilježilo je ovogodišnju “Konferenciju beba” koja je održana u Bijeljini. U pratnji roditelja , braće i sestara ispunili su smijehom i veseljem gradski park gdje je ove godine bila organizovana ova manifestacija.

"Ovo je jedna od mjera populacione politike koja se sprovodi širom Republike Srpske pa i u Bijeljini", rekla je Ljubica Mlađenović, šef Odsjeka u Odjeljenju za društvene djelatnosti.

Brojni roditelji koji su bili prisutni pohvalili su ovogodišnju organizaciju, te izrazili nadu da će biti više sadržaja namijenjenih djeci ovog uzrasta.

Izabrano je i novo predsjedništvo. Najmlađa beba je Vanesa Bajrić, najstarija Jana Jović, najmlađi blizanci su Marko i Luka Tomić, a najviše braće i sestara imaju Elena Simić i Aleksandar Stojković

Događaj su dodatno uljepšali mališani bijeljinskih vrtića “Čika Jova Zmaj” i “Dragan i Zoran”,a novoizabrano predsjedništvo dobilo je i vrijedne nagrade.



BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ДЈЕД

28.06.2019 18:09

То је најљепша манифестација, али то наш народ не интересује.За цијели дан ни једног јединог коментара,а за неке глупости за кратко вријеме број коментара нагура на стотину.И по томе се види у каквом друштву живимо и какви смо.

ODGOVORITE
Name

AMG

28.06.2019 18:41

Ovako nesto lijepo a nema komentara..a kad su oni sektasi onda ima

ODGOVORITE
Name

Djeca su ukras društva

28.06.2019 21:40

Lijepe stvari su same od sebe afirmativne, trebale bi svakako biti dio naših života, zavređuju objavu i spominjanje, što je ovdje urađeno.

ODGOVORITE