Вук у пензији - остаје у Игокеи!

Крај успјешне каријере: Вук Радивојевић у пензији! Познато је и шта ће му бити нови посао. . . .

Кошарка 28.06.2019 | 17:17
Вук у пензији - остаје у Игокеи!
Вријеме је за пензију!

Српски плејмејкер Вук Радивојевић (35, 196цм) завршио је професионалну играчку каријеру у дресу Игокее, а у том клубу ће одмах преузети и нову функцију, потврдио је Игор Додик.

Радивојевић, кога је Додик описао као "великог човјека и одличног момка", улази у менаџмент клуба и већ од идуће такмичарске године биће на позицији извршног директора за кошаркашке операције, за коју у Игокеи вјерују да ће му добро "сјести".

"Немам сумњу да ће бити успјешан као и на терену", додао је Додик.

Вук Радивојевић је јуниорску каријеру почео у Партизану, да би у професионалне воде "упливао" још 2002. године у дресу краљевачке Слоге, а већ сезону касније стигао је у Црвену звезду у којој је имао укупно три мандата. 

Први од 2003. до 2007. године, потом кратко од 2009. до 2010, односно посљедњи пут од 2011. до 2013. године.

Од домаћих клубова играо је још за ФМП, док је у иностранству био члан Фуенлабраде, Турк Телекома и Сласк Вроцлава. Од 2015. године је наступао за Игокеу...

У каријери је освојио три трофеја Купа Радивоја Кораћа, сва три са Црвеном звездом, док је био и члан репрезентације Србије која је учествовала на Еуробаскету 2007. године када је на селекторској функцији био "Мока" Славнић.

Памтиће се као веома борбен играч који је знао како да "покрене" екипу!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар