Одређен притвор Душану Шиљу

Суд БиХ одредио је привремени притвор до 18 дана Душану Шиљу који је ухапшен на основу потјернице Интерпола Подгорица због тешког убиства и незаконитог посједовања оружја и експлозивних направа, речено је Срни у овом суду.

Република Српска 27.06.2019 | 18:46
Одређен притвор Душану Шиљу
Према рјешењу Суда БиХ, притвор може трајати од дана хапшења 26. јуна до 14. јула или до нове одлуке Суда. Жалба против овог рјешења не одгађа његово извршење.

Душана Шиља јуче су у Источном Сарајеву ухапсили припадници Управе МУП-а Републике Српске за организовани и тешки криминалитет и Полицијске управе Источно Сарајево.

Након саслушања у просторијама Полицијске управе Бањалука, полицијски службеници МУП-а Српске данас су га спровели у Суд БиХ који је у поступку изручења донио рјешење о привременом притвору.

Шиљ се доводи у везу са недавном ликвидацијом Стефана Шаровића (31) у Ђеновићима код Херцег Новог, који је убијен са шест хитаца 6. јуна у вили "Акација хил" у Ђеновићима.

Убиство Шаровића, како су писали црногорски медији, повезано је са обрачуном нарко-картела. Са овим убиством се доводи у везу и држављанин Црне Горе Никола Ивовић.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

масала

27.06.2019 18:12

Јели ово од Кука син????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ис

27.06.2019 20:10

цији це друго бити