Određen pritvor Dušanu Šilju

Sud BiH odredio je privremeni pritvor do 18 dana Dušanu Šilju koji je uhapšen na osnovu potjernice Interpola Podgorica zbog teškog ubistva i nezakonitog posjedovanja oružja i eksplozivnih naprava, rečeno je Srni u ovom sudu.

Republika Srpska 27.06.2019 | 18:46
Određen pritvor Dušanu Šilju
Prema rješenju Suda BiH, pritvor može trajati od dana hapšenja 26. juna do 14. jula ili do nove odluke Suda. Žalba protiv ovog rješenja ne odgađa njegovo izvršenje.

Dušana Šilja juče su u Istočnom Sarajevu uhapsili pripadnici Uprave MUP-a Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon saslušanja u prostorijama Policijske uprave Banjaluka, policijski službenici MUP-a Srpske danas su ga sproveli u Sud BiH koji je u postupku izručenja donio rješenje o privremenom pritvoru.

Šilj se dovodi u vezu sa nedavnom likvidacijom Stefana Šarovića (31) u Đenovićima kod Herceg Novog, koji je ubijen sa šest hitaca 6. juna u vili "Akacija hil" u Đenovićima.

Ubistvo Šarovića, kako su pisali crnogorski mediji, povezano je sa obračunom narko-kartela. Sa ovim ubistvom se dovodi u vezu i državljanin Crne Gore Nikola Ivović.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

masala

27.06.2019 18:12

Jeli ovo od Kuka sin????

ODGOVORITE
Name

Is

27.06.2019 20:10

ciji ce drugo biti