Замислите само ово: Меси, Гризман, Суарез и Нејмар!

Да, звучи "болесно добро", али право је питање како ће се сви уклопити у стартних 11. А све је реалније да се то деси, пошто би Гризман требало да буде "озваничен" 1. јула, док је Нејмар све ближи.

Фудбал 27.06.2019 | 23:30
Замислите само ово: Меси, Гризман, Суарез и Нејмар!
Званично је – Нејмар жели назад у Барселону!

Потпредседник шампиона Шпаније Ђорди Кардонер данас је рекао за шпанске медије да је Бразилац саопштио свом бившем клубу да би волео да поново заигра за њих, али да још увек нису отпочети преговори са Пари Сен Жерменом.

Он је пре две сезоне напустио "Камп Ноу" у рекордном трансферу тешком 222 милиона евра и прешао у Француску како би око њега "свеци" изградили екипу и покушали да освоје Лигу шампиона.

Ипак, чини се да је читав пројекат био неуспешан, клуб није успео да догура даље од четвртфинала најпрестижнијег европског такмичења, а Нејмар се после две сезоне приближио одласку.

Његов однос са саиграчима и чињеница да се у Паризу сада ствари "врте" око Килијана Мбапеа додатно су га погурали ка жељи да се врати Месију и саиграчима, а како преносе из врха каталонског гиганта и званично је обзнанио свој став о повратку.

"Тачно је да Нејмар жели да се врати, али не слажем се да је Барселона тренутно фокусирана на његов потпис. Имамо много посла, прво морамо да завршимо одласке из клуба да бисмо видели које играче ћемо доводити", рекао је Кардонер.

Каталонци су несигурни у долазак нападача из више разлога – већ дуже време је на прагу клуба и Антоан Гризман, а постоји и проблем у начину на који је Бразилац пре две године напустио Шпанију.

"Нејмар је сјајан играч, али начин на који је отишао ће морати да буде преиспитан, па ћемо након тога одлучити да ли желимо да освежимо сарадњу с њим", истакао је потпредседник Барсе.

Дакле, јасно је – "блауграна" је и даље огорчена због његовог одласка у ПСЖ у тренуцима када су могли да доминирају Европом, па ће суперстар морати да се "извини" како би поново заиграо у бордо-плавом.

Са друге стране, долазак Гризмана и њега у исто време је научна фантастика у овим условима, оба обештећења би укупно износила сигурно преко 300 милиона евра, па је очигледно да "блауграна" прво мора да продаје како би направила простора за куповине.

Пре неколико недеља се говорило о потенцијалном одласку Филипеа Кутиња у другом правцу, те би тако могао да буде направљен и финансијски и системски простор за Нејмара да се прикључи некадашњим саиграчима.

И даље приче о званичном послу не постоје, мораћемо да сачекамо неко време како бисмо дочекали крај ове саге, али јасно је да нас можда очекује ново обарање светског трансфер рекорда.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар