Грбић: Добри противници за указивање на грешке!

Селектор Србије Никола Грбић рекао је да ће предстојећи дуели са Бугарском, Ираном и САД бити добра прилика да се укажу ствари на којима треба да се ради.

Остали спортови 27.06.2019 | 19:03
Грбић: Добри противници за указивање на грешке!
"Циљ нам је да играмо најбоље што можемо и мислим да ће та три противника да нам укажу на ствари на којима треба да радимо јер нема бољег показатеља од јаког противника који кажњава сваку твоју непрецизност", рекао је Грбић пред почетак турнира у Пловдиву.

Српски одбојкаши ће од 28. до 30. јуна у Пловдиву играти пети викенд Лиге нација, на ком ће им ривали бити Бугарска, Иран и САД.

"На папиру смо у најјачем саставу до сада, али не и комплетни. То не значи много јер је тај тим последњу утакмицу заједно играо пре годину дана. Потребно је време за аутоматизме. У процесу смо стварања нових навика", казао је селектор.

Репрезентативац Србије Дражен Лубурић је рекао да је Лига нација добро послужила. 

"Циљ Лиге нација је био да неки младји, други играчи добију шансу да се покажу и направе своје прве кораке у репрезентацији. Можемо да будемо задовољни због тога што смо добили шири спектар играча", рекао је Лубурић.

Србија ће прву утакмицу играти сутра против Ирана, у суботу ће се састати са селекцијом САД, док ће турнир завршити у недељу против домаћина Бугарске.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар