Интерова формула за Лукакуа...

10. 000. 000 евра за двогодишњу позајмицу, обавезан откуп - 60. 000. 000! Званични преговори између две стране требало би да буду започети у наредних неколико дана. . .  Лукаку хоће у Интер, али Јунајтед се још сећа Перишића! Не тако давно Интер је "израдио" Манчестер јунајтед за Хрвата, па због тога преговори око преласка Лукакуа трају дуже него што је очекивано. . .

Фудбал 27.06.2019 | 17:25
Интерова формула за Лукакуа...
Интер је спремио званичну понуду за нападача Манчестер јунајтеда. Како јавља Ђанлука ди Марцио, Неразури ће Црвеним ђаволима понудити 10.000.000 евра за двогодишњу позајмицу снажног белгијског нападача, уз обавезну откупну клаузулу на истеку исте од 60.000.000 евра.

То значи, да би Интер за Лукакуа платио 70.000.000 евра за три сезоне, а у клубу са Ђузепе Меаце верују да ће успети у намери да голгетера Манчестер јунајтеда доведу у своје редове, с обзиром да и он сам има велику жељу да обуче црно-плави дрес.

Лукаку је на Олд Трафорд стигао у јулу 2017. године из Евертона за 84.700.000 евра, а на досадашњих 96 наступа постигао је 42 гола. Ипак, прошле сезоне свега 15 на 45 утакмица у свим такмичењима, када је постало јасно да би промена средине представљала вероватно најбољи избор за играча.

У Интеру верују да је 26-годишњи нападач идеално решење за стартну "деветку" клуба и неко ко ће гарантовати убојитост навале у наредним сезонама.

Званични преговори између две стране требало би да буду започети у наредних неколико дана.

Изгледа да ће Манчестер јунајтед у нову сезону с новим нападачем!

Како преносе италијански новинари специјализовани за трансфере фудбалера, Интер је послао прву званичну понуду за Ромелуа Лукакуа која гласи: двогодишња позајмица за коју ће платити 10 милиона евра и клаузула о обавезном откупу, за 60 милиона евра.

Укупно, то је 70 милиона евра, колико "црвени ђаволи" и траже за робустног нападача из Белгије, али видећмо да ли ће се оваква динамима исплате допасти људима са "Олд Трафорда".

Лукаку је дугогодишња жеља новог тренера "неразура" Антонија Контеа, који је тражио Белгијанца док је још био у Челсију међутим добио је Алвара Морату, а не може се рећи ни да се Манчестер јунајтед прославио са високим нападачем, посебно прошле сезоне.

Лукаку је муку мучио с формом, за читаву сезону, односно 45 утакмица у свим такмичењима, постигао је тек 15 голова, па Оле Гунар Солскјер нема поверења у њега.

То не брине Контеа који жели да Лукаку буде ослонац новог Интера, а не Мауро Икарди, и сам играч је изразио жељу да се пресели у Италију, међутим проблем у читавој причи могла би да буде тврдоглавост Манчестер јунајтеда који није "заборавио" шта се десило пре две године у преговорима два клуба када је Иван Перишић био на корак од "Олд Трафорда".

Хрватски крилни фудбалер био је изразита жеља Жозеа Муриња, међутим Интер ниједног тренутка није желео да попусти и тражио је око 50 милиона фунти, што руководство није хтело да плати.

Због свега тога Јунајтед неће да попусти у преговорима са Интером, иако жели да се реши Лукакуа, тако да ће вероватно милански клуб морати да пошаље и богатију понуду за Белгијанца од оне која је на столу, како би довели нападача на "Ђузепе Меацу".

Како ће то успети није познато, клуб нема толико јака финансијска средства као некад...

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар