Interova formula za Lukakua...

10. 000. 000 evra za dvogodišnju pozajmicu, obavezan otkup - 60. 000. 000! Zvanični pregovori između dve strane trebalo bi da budu započeti u narednih nekoliko dana. . .  Lukaku hoće u Inter, ali Junajted se još seća Perišića! Ne tako davno Inter je "izradio" Mančester junajted za Hrvata, pa zbog toga pregovori oko prelaska Lukakua traju duže nego što je očekivano. . .

Fudbal 27.06.2019 | 17:25
Interova formula za Lukakua...
Inter je spremio zvaničnu ponudu za napadača Mančester junajteda. Kako javlja Đanluka di Marcio, Nerazuri će Crvenim đavolima ponuditi 10.000.000 evra za dvogodišnju pozajmicu snažnog belgijskog napadača, uz obaveznu otkupnu klauzulu na isteku iste od 60.000.000 evra.

To znači, da bi Inter za Lukakua platio 70.000.000 evra za tri sezone, a u klubu sa Đuzepe Meace veruju da će uspeti u nameri da golgetera Mančester junajteda dovedu u svoje redove, s obzirom da i on sam ima veliku želju da obuče crno-plavi dres.

Lukaku je na Old Traford stigao u julu 2017. godine iz Evertona za 84.700.000 evra, a na dosadašnjih 96 nastupa postigao je 42 gola. Ipak, prošle sezone svega 15 na 45 utakmica u svim takmičenjima, kada je postalo jasno da bi promena sredine predstavljala verovatno najbolji izbor za igrača.

U Interu veruju da je 26-godišnji napadač idealno rešenje za startnu "devetku" kluba i neko ko će garantovati ubojitost navale u narednim sezonama.

Zvanični pregovori između dve strane trebalo bi da budu započeti u narednih nekoliko dana.

Izgleda da će Mančester junajted u novu sezonu s novim napadačem!

Kako prenose italijanski novinari specijalizovani za transfere fudbalera, Inter je poslao prvu zvaničnu ponudu za Romelua Lukakua koja glasi: dvogodišnja pozajmica za koju će platiti 10 miliona evra i klauzula o obaveznom otkupu, za 60 miliona evra.

Ukupno, to je 70 miliona evra, koliko "crveni đavoli" i traže za robustnog napadača iz Belgije, ali videćmo da li će se ovakva dinamima isplate dopasti ljudima sa "Old Traforda".

Lukaku je dugogodišnja želja novog trenera "nerazura" Antonija Kontea, koji je tražio Belgijanca dok je još bio u Čelsiju međutim dobio je Alvara Moratu, a ne može se reći ni da se Mančester junajted proslavio sa visokim napadačem, posebno prošle sezone.

Lukaku je muku mučio s formom, za čitavu sezonu, odnosno 45 utakmica u svim takmičenjima, postigao je tek 15 golova, pa Ole Gunar Solskjer nema poverenja u njega.

To ne brine Kontea koji želi da Lukaku bude oslonac novog Intera, a ne Mauro Ikardi, i sam igrač je izrazio želju da se preseli u Italiju, međutim problem u čitavoj priči mogla bi da bude tvrdoglavost Mančester junajteda koji nije "zaboravio" šta se desilo pre dve godine u pregovorima dva kluba kada je Ivan Perišić bio na korak od "Old Traforda".

Hrvatski krilni fudbaler bio je izrazita želja Žozea Murinja, međutim Inter nijednog trenutka nije želeo da popusti i tražio je oko 50 miliona funti, što rukovodstvo nije htelo da plati.

Zbog svega toga Junajted neće da popusti u pregovorima sa Interom, iako želi da se reši Lukakua, tako da će verovatno milanski klub morati da pošalje i bogatiju ponudu za Belgijanca od one koja je na stolu, kako bi doveli napadača na "Đuzepe Meacu".

Kako će to uspeti nije poznato, klub nema toliko jaka finansijska sredstva kao nekad...

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar